Семінар Горюн

 

 

11-12 листопада 2014 року на базі Академії праці, соціальних відносин і туризму відбувся навчальний семінар з питань охорони праці для керівників членських організацій Профспілки працівників соціальної сфери України.

В програмі навчального семінару були наступні теми: законодавство про охорону праці в Україні, його загальна характеристика; основні положення Закону України «Про охорону праці»; громадський контроль за дотриманням законодавства про охорону праці; повноваження і права профспілок у цій сфері; фінансування витрат на охорону праці; порядок розслідування та обліку нещасних випадків та професійних захворювань; участь у розслідуванні представників профспілок та їх завдання щодо забезпечення захисту законних прав та інтересів потерпілих. Навчання проводилось за участю представників ФПУ: Маціяшко Валентина Аполінарієвича – заступника керівника департаменту охорони праці ФПУ, Горюн Тетяни Михайлівни – головного спеціаліста департаменту охорони праці ФПУ.

Слухачі висловили вдячність представникам ФПУ за їх змістовні лекції, професіоналізм у викладені тем,передбачених програмою.

 

Семінар Маціяшко

 

Профспілка працівників соціальної сфери України