Дехтярчук

 

Профспілкові активісти Рівненщини, за даними опитувань, на виборах до Верховної Ради України у переважній більшості голосували за кандидатів, які твердо стоять на позиції соціального захисту працюючого люду, за тих, хто не на словах, а ділом підтвердили свої наміри співпрацювати як народні обранці з найчисельнішим громадським об’єднанням в області - ФПО. І через цю співпрацю, відстоюючи інтереси громади краю, ухвалювати закони для людей, а не проти них.

Одним з таких кандидатів по 154 виборчому округу став Олександр Дехтярчук  - людина відома і знана виборцями. Він очолив Дубенську районну раду у непростий час перемін і зумів через нестандартні методи розв’язання проблемних питань, домогтися успіху там, де інших лякали труднощі. Він довів свою  фаховість і компетентність у державних справах, зацікавленість у співпраці з широкою громадськістю, з профспілками

Тому перемога у виборних перегонах йому дісталася поправу - чесно і заслужено.

Ще не склавши депутатської присяги, Олександр Дехтярчук зустрічається у трудових колективах, з профактивом області, для детального вивчення наявних проблем і з’ясування невирішених питань. Разом з тим він дякує за підтримку, розуміння його мети. За те, що і морально на словах, і проголосувавши за нього бюлетенями у день виборів, профспілчани повірили в його щире бажання і далі вірою і правдою служити людині праці.

У відповідь профактивісти привітали його з обранням народним депутатом і висловили сподівання, що у ВР він буде гідним повноправним представником інтересів профспілковців Рівненщини і громади краю.

 

 

Профінформцентр Федерації профспілок Рівненської області