bolezni sah diabet neonat

 

 

   Громадська організація "Діабетик" Запорізької області (керівник Юлія Дєткова) за допомогою Запорізької обласної ради профспілок 14 листопада 2014 року провела благодійну акцію присвячену Всесвітньому дню діабету.

   В фойє Будинку профспілок була розгорнута виставка з інформаційними стендами, рекламна продукція, лікарські засоби.

   Усі бажаючі мали змогу безкоштовно зміряти тиск і глюкозу в крові, отримати спеціалізовану літературу, послухати лекції фахівців обласного і міського департаментів охорони здоров'я, оглянути виставку "Все для діабету", прийняли участь у розіграші глюкометра.

 

DSC04103

 

   В акції також взяли участь представники фірм виробників медичної продукції.

   На думку керівника громадської організації "Діабетик" Юлії Дєтковой такі заходи приносять велику користь хворим на діабет, а також звертають увагу органів влади і місцевого самоврядування на зростання захворювання серед дітей.

 

DSC04094

 

   Є гарний вислів "Нікому не змінити своє вчора, але ми можемо змінити своє завтра" - це змушує робити кроки вперед і зменшувати ризики, які несе таке грізне захворювання, як цукровий діабет.

   В цілому цей захід має позитивний результат і профспілки й надалі співпрацюватимуть з громадською організацією "Діабетик".

 

DSC04104

  

Запорізька обласна

рада профспілок