Изображение 3221

 

Профспілки Дніпропетровщини продовжують надавати дійову допомогу українським воїнам, які беруть участь у антитерористичній операції на Донбасі.

         Нещодавно на прохання командування однієї з частин за рахунок створеного в облпрофоб’єднанні Фонду допомоги армії було придбано шість міні-електростанцій. Делегація профцентру  у складі його голови Віталія Дубіля, голів обласних галузевих профорганізацій Зінаїди Бедринець (держустанови) та Людмили Валевської (охорона здоров’я) вручила техніку армійцям.

         Виконуючий обов’язки командира частини полковник Д.Губський подякував профспілкам за надану  вже не вперше допомогу (з початку року вони передали воїнам вже 14 таких пристроїв).  Він відзначив, що бійці його підрозділів  зараз виконують бойові завдання у багатьох гарячих точках, виявляючи мужність і героїзм (наприклад, це легендарні «кіборги» у Донецькому аеропорті), і придбані профспілками міні-електростанції є незамінними, зокрема, на віддалених блок-постах, де завдяки ним  можна забезпечити освітлення та створити бійцям певні побутові умови.

         Надається також велика допомога медикам у лікуванні поранених учасників АТО, за що облпрофоб’єднання нещодавно отримало дві подяки від керівництва  однієї з військових частин (для її госпіталя було придбано нове обладнання і меблі)  та Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова.

 

 

                                                                  Прес-центр Дніпропетровського

                                                                  облпрофоб’єднання

 

Изображение 3224