OBGOV

Впродовж трьох днів з 15 по 17 грудня мені випала нагода побувати на гостинній чернігівській землі і взяти участь в навчальному семінарі директорів навчально-методичних центрів профспілок та спеціалістів членських організації ФПУ, відповідальних за організаційну роботу.

В черговий раз (бо це не перший семінар, у якому я брала участь) приємно вразила ділова атмосфера семінару, до деталей продуманий план його проведення, зразкове вирішення побутових питань учасників тощо. За це хочеться висловити велику подяку керівнику Департаменту розвитку профспілкового руху ФПУ Валентині Шевченко, фахівцю у цій справі, директору підприємства «НМЦ профспілок Чергінівської області» Ірині Дорожкіній. Зі свого власного досвіду розумію як нелегко нині організувати будь-яку акцію, навчання, провести семінар і, тим більш, приємно відчувати професійний підхід до такої важливої справи як навчання профактиву, системність і цілісність до розкриття тем, які обговорюються.

Досвід чернігівських колег обов’язково використаємо в роботі з організації навчання для профактиву Рівненщини. Нам такий приклад дуже потрібний, бо для роботи нашого Навчально-методичного центру, на базі якого  вчимо і своїх профактивістів і, сподіваюсь, будемо приймати і колег з сусідніх областей.

Марія РОЖКО,

заступник голови Федерації профспілок Рівненської області