P1090267

 

Профспілкова організація Мукачівської ЦРЛ, яку очолює член Закарпатської обласної ради профспілок Омелян Решетар, - одна з кращих серед медичних закладів нашого краю. Завдяки спільним зусиллям адміністрації (головний лікар-заслужений лікар України Василь Васюта) та профкому працівникам регулярно виплачується заробітна плата, вони отримують відповідні доплати і надбавки, пільги і гарантії, передбачені колективним договором. Постійно зміцнюється матеріально – технічна база лікарні, реалізується соціальна програма.

Про досягнення, існуючі проблеми йшлося у доповіді голови профкому Омеляна Решетаря на звітно – виборній профспілковій конференції. З багатьох позицій – у колдоговірній роботі, організації оздоровлення дітей, розвитку фізкультури і спорту профорганізація Мукачівської ЦРЛ - у лідерах в обласній галузевій профспілці. На цьогорічній обласній спартакіаді працівників закладів охорони здоров’я Закарпаття мукачівські медики завоювали найбільше від усіх призових місць і впевнено підтвердили своє лідерство в області. Досягнення з різних напрямків роботи, отримані кубки і відзнаки демонструвалися на звітно – виборній профспілковій конференції, до якої також було підготовлено стенд з досвіду роботи.

Після обговорення звіту про роботу профорганізації ЦРЛ за минулі               5 років, в якому також взяли участь голова Закарпатського обкому профспілки працівників охорони здоров’я Володимир Турок і головний лікар Мукачівської ЦРЛ, депутат обласної ради Василь Васюта, головою профкому знову обрано Омеляна Решетаря.

 

 

На фото:

- із звітом про роботу виступає Омелян Решетар.

 

P1090269

 

- делегати конференції.

 

P1090285

 

- (зліва направо) роботу профспілки оговорюють голова обкому профспілки працівників охорони здоров’я Володимир Турок, голова профкому Омелян Решетар, головний лікар Мукачівської ЦРЛ Василь Васюта.

 

 

Фото автора

Сергій Баранчиков

завідувач відділу

організаційно – гуманітарної роботи

Закарпатської обласної ради профспілок