IMG 6071

 

Вперше за багато років засяяла новорічними вогнями Рівненська обласна профспілкова ялинка. Це сталося 5 січня 2015 року напередодні свята Різдва Христового. Відроджена з ініціативи Федерації профспілок області та її голови Миколи Шершуна, вона зібрала під своїми розкішними гілками понад 300 дітей з усіх районів області. Серед них були і діти з сімей, які знайшли на Рівненщині притулок від жахів війни на сході України.

Новорічного дива з радістю чекали дітлахи. І воно сталося завдяки зусиллям організаторів: працівників апарату ФПО, галузевих організацій профспілок, артистів обласного музично-драматичного театру та активістів-профспілчан з районів, які підтримали цю чудову ідею. Адже зібрати дітей, організовано довезти їх до Рівного по зимовій дорозі було не так то й легко.

 

IMG 6048

 

За це, виступаючи з вітальним словом перед присутніми, голова ФПО Микола Шершун подякував всім причетним до відродження профспілкової ялинки, а її маленьким гостям побажав мирного неба, веселих свят, щирих посмішок і доброго навчання. А ще він зазначив, щоб вони ніколи більше в своєму житті не відчували страхіть війни і втрати рідного дому.

Та всі проблеми і дорослих, і дітей на певний час забулися, коли старші побачили неприховану радість хлопчиків та дівчаток, їх захоплення від зустрічі з казковими героями і задоволення від отриманих подарунків.

 

IMG 6014

 

Новорічно-різдвяна феєрія відбувалася на двох майданчиках. Спочатку у холі театру, де і сталася довгоочікувана зустріч малюків з Дідом Морозом та Снігуронькою, а вже згодом на сцені театру, де розумні лісові звірятка перевиховували підступних Бабу Ягу і Вовчика, які врешті зрозуміли, що найважливіше – здоровий спосіб життя, заняття спортом і добрі товариські відносини зі звірятами і хлоп’ятами.

 

IMG 6078

 

Все дійство пройшло на одному диханні. І вдячні глядачі активно переживали за героїв казки ніби й самі були на сцені. Жива режисура, чудовий музикальний супровід, яскрава хореографія не залишили байдужими і дорослих.

Дітки ж, отримавши після вистави солодкий гостинець від профспілчан, розходились по домівках переповнені емоціями і з вірою, що добро завжди перемагає зло. І не тільки в казці…

 

IMG 6046

 

 Профінформцентр ФПО

На фото: моменти свята