DSC 7655

Газета Федерації профспілок Рівненської області «За відродження» відзначила своє 25-річчя. З нагоди цієї події в Федерації профспілок області відбулась урочистість,під час якої газетярів невеличкого колективу редакції, вітали як профспілковці-читачі і дописувачі газети, так і колеги-журналісти обласних періодичних видань.з якими газетярі профспілкового часопису тісно співпрацюють в інформпросторі області, представники владних структур області та міста.

DSC 7603

Відкриваючи свято, голова ФПО Микола Шершун, відзначив вагому роль газети у формуванні думки про профспілки і донесенні до кожної первинної профспілкової організації необхідної інформації з усіх аспектів діяльності Федерації профспілок області та України. За цей період ,відзначив він,творцям газети вдалось знайти своє місця серед медійних видань Рівненщини,адресно доходити до свого читача. Побажавши журналістам газети успіхів у творчості і нових, цікавих публікацій, Микола Шершун поставив амбітні завдання перед редакційним колективом-домогтися збільшення тиражу і розширення кореспонденської мережі.

Теплі слова вітань не залишили газетярів байдужими , а над усе схвилювало чудове виконання віночка українських пісень у виконанні тріо «Живиця» під керівництвом Олени Ткач, голови Рівненскої районної організації профспілки працівників культури.

Свято газети-це свято усіх їїчитачів та дописувачів. І воно теж є інформаційним привод ом для показу форм і методів роботи профспілок Рівненщині у нинішніх умовах.

DSC 7630

Профінформцентр ФПРО