DSC 7656

 

Урочисто перерізано традиційну святкову стрічку перед дверима нового Навчально-методичного центру Федерації профспілок Рівненської області, який розміщено на компактній площі в Будинку профспілок і обладнано всіма технічними  засобами для проведення успішної підготовки і навчання профспілкових кадрів.

Яскраві стенди, необхідні методичні і навчальні посібники-хороша допомога лекторам, спеціалістам, які проводитимуть  семінари тренінги,конференції, використовуватимуть інші інтерактивні форми навчанння профактивістів.

Крім завдань   навчити профактив і передати кращий досвід ведення профспілкової роботи на різних рівнях   експозиція наочних   посібників  Центру несе ще одне навантаження - інформаційне. Бо у світлинах, розміщених на вікнах-стендах  Центру - жива розповідь про всі напрямки діяльності Федерації профспілок Рівнещини та її членських організацій.

 

DSC 7667

 

   Нам цей Центр був неохідний як повітря, - зазначила заступник голови ФПО Марія Рожко,- Адже нинішній час ставить нові вимоги і завдання перед профспілками Рівненщині та України. Щоб бути на рівні залучати у свої ряди нових членів потрібно вміти переконувати. А тому без знань специфіки профспілкової роботи, мети і завдань профруху, без усвідомлення того, яким він є сьогодні, і яким має бути у майбутньому, без вміння вести полеміку з опонентами, не обійдешся. Врешті кожному профлідеру неохідно знати всі закони, які забезпечують діяльність профспілок та захищають людину праці.

Вже у найближчі дні у Навчально–методичному центрі   розпочнеться навчальний    процес за програмами, затвердженими наукрво-методичною Радою ФПО.

                                                        

DSC 7664

                                                         Профінформцентр ФПРО