DSC 8063

10 лютого відбулося засідання Президії Київської міської ради профспілок, на якому були підбиті підсумки фінансової діяльності  у 2014 році та визначено коло завдань і цілей на перспективу. У зібрання взяли участь очільники членських організацій галузевих профспілок і керівники спортивних закладів Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві. Проводив зібрання заступник голови Міськпрофради Володимир Рижих.

На початку засідання члени президії заслухали інформацію головного лікаря Клінічного санаторію «Жовтень» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» Олександра Владімірова, щодо критичної ситуації у сфері санаторно-курортного оздоровлення, через відсутність фінансування закупівлі путівок. У ході обговорення було вирішено знайти можливість укладення прямих договорів з членськими організаціями та звернутися до Президента України щодо сприяння забезпечення фінансування лікувально-оздоровчих закладів.

Учасники засідання заслухали доповідь заступника голови Київської міської ради профспілок Володимира Любарця про результати фінансово-господарської діяльності підприємства «Господарське управління» та спортивних закладів Київської міської ради профспілок. Окремим рядком було розглянуто питання вкрай низького фінансування ДЮСШ і невиплату заробітної плати працівникам і прийнято відповідні рішення.

Начальник фінансового управління-головний бухгалтер Міськпрофради Інна Лінчевська підбила підсумки виконання бюджету об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві за 2014 рік і поінформувала про діяльність небюджетних фондів КМРП (Фонд солідарності, Фонд відродження будинку Міськпрофради та інші надходження).

Було прийнято бюджет КМРП на 2015 рік.

Заступник голови Міськпрофради Володимир Рижих поінформував присутніх про основні статистичні дані членських організацій КМРП за 2014 рік.

У ході обговорення члени Президії з окреслених питань ухвалили відповідні постанови та окреслили завдання роботи Київської міської ради профспілок на перспективу.

Київська міська рада профспілок

DSC 8053