IMG 20150211 141209

11 лютого п.р. відбулось чергове засідання Миколаївської обласної тристоронньої соціально-економічної ради під головуванням Сергія Сипка, голови Миколаївської обласної організації роботодавців “Промисловці та підприємці Миколаївщини”. Участь у засіданні взяли представники від сторін профспілок, роботодавців та органів влади.

Засідання було розпочато з розгляду питання “Про забезпечення навчально-виховного процесу у навчальних закладах Миколаївської області шляхом залучення коштів різних джерел фінансування з метою створення і підтримки належних умов”, з приводу якого виступив Валерій Мельніченко, директор департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації. В результаті обговорення було прийнято рішення про сприяння залученню спонсорських коштів для організації навчально-виховного процесу.

У ході засідання членами тристоронньої ради було розглянуто та обговорено питання «Про стан економічної готовності до проведення реформ та перспектив економічного розвитку Жовтневого району». Висвітлювали це питання Сергій Сипко, голова обласної тристоронньої соціально-економічної ради, та Вікторія Москаленко, голова Жовтневої райдержадміністрації. Це питання викликало жваве обговорення, в якому взяли участь Юрій Толмачов, голова облпрофради та Антон Яковлєв, головаобкому профспілки працівників агропромислового комплексу. В результаті, обласна тристороння соціально-економічна рада винесла ряд рекомендацій голові Жовтневої райдержадміністрації з метою покращення соціально-економічного становища району.

Останнім було обговорено питання присвячене розвитку виробництва та підприємництва, забезпечення продуктивної зайнятості. З приводу якого виступав Микола Романчук, перший заступник голови облдержадміністрації, який проаналізував основні показники економіки області: стан промисловості, сільського господарства, оплати праці, ринку праці, а також бюджету області.

По кожному питанню обласна тристороння рада прийняла відповідне рішення.

Миколаївська обласна рада профспілок

IMG 20150211 141248