DSC 7829

 

Новий Навчально-методичний центр профспілок Рівненщини, який відкрили минулого тижня, вже працює за призначенням,  приймаючи у своїх стінах профспілковців області.

Сьогодні, 17 лютого навчання профактиву провели лідери у виробничій сфері області та одні з найкращих серед профспілковців – представники лісогосподарських підприємств Рівненської області.

Микола Шершун, голова Федерації профспілок області, зазначив, роль профспілки, в сучасних реаліях, важко переоцінити. Адже лише вона, як одна зі сторін соціального діалогу, має законодавчо закріплене право впливати на стан справ в соціально-економічному житті країни. І основні завдання профспілки це, передусім, гідна зарплата, робочі місця і охорона праці, а вже потім оздоровлення, спортивно-масова робота і культурно-дозвілева робота. 

За словами, Олександра Сідлецького, голови обласної організації профспілки працівників лісового господарства, лісівники сьогодні – це взірець для інших виробничників у тому, як потрібно гуртуватися аби досягти результату. Відмітив Олександр Станіславович, також і голів профкомів, зазначивши, що одні з найкращих колдоговорів укладені саме на лісогосподарських підприємствах та й середня заробітна плата, порівняно з іншими галузями, є досить високою.

 

 

Профінформцентр 

Федерації профспілок Рівненської області

 

DSC 7841