ХОР 2015 рP4230314-2

 

 

 

Українська пісня для учасників народного аматорського хорового колективу  Гнідинцівського газопереробного заводу – як святкове намисто, як диво веселкове. Талант учасників хорового колективу визнано високим званням – народний. Та найдорожче визнання – любов глядачів, які з величним задоволенням відвідують концерти заводчан.

 

Репертуар колективу налічує безліч чудових пісень, яких з кожним концертом стає більше.

 

Надзвичайним народним колоритом, любов’ю до рідного краю та своєрідною автентичністю – такими притаманними рисами наповнений народний аматорський хоровий колектив Гнідинцівського газопереробного заводу.

 

Цей колектив в кількості 36 учасників  частий і бажаний гість на сцені районного будинку культури.

 

З 01.04.1995 року засновником і  керівником хорового колективу профспілкової організації Гнідинцівського газопереробного заводу ПАТ «Укрнафта» був Дурас Микола Андрійович. На протязі 19 років він був незмінним керівником. З 2014 року  керівником хору при профкомі заводу стала Гончаренко Олена Миколаївна. 

 

Хоровий колектив підприємства активний учасник концертів, творчих звітів району. Хор брав участь у святковому концерті на Майдані Незалежності з нагоди  10- річниці незалежності України  м. Київ. Учасники від України Міжнародного фестивалю м. Дубровно Білорусь «Дніпровські голоси», Фестивалю «Співоче Придесення».

 

Хоровий колектив брав участь:

 

З 2005 по 2011 роки у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі художніх колективів ПАТ «Укрнафта» і був нагороджений дипломами першого  та другого ступенів.

 

-         Обласному творчому звіті району «У пісні й слові оживає безсмертна слава Перемоги».

 

-         Обласних театралізованих святах, присвячених Великій Перемозі «Співаймо славу подвигу батьків»

(9 травня).

 

-         Дню Незалежності України «Своє серце Україно, я кладу тобі до ніг».

 

-         В IV Всеукраїнському фольклорно – етнографічному  фестивалі «Золоті ключі» ім. Василя Верховинця. (березень 2013 р.)

 

Ведеться постійна робота по залученню нових учасників колективу. Велику організаційну роботу проводить директор заводу Дядик Микола Миколайович та голова профкому  Левченко Тетяна Михайлівна.

 

 

 

Т.М. Левченко, 

 

голова профкому Гнідинцівського ГПЗ