DSC 8103

 

З метою модернізації профруху та організаційного зміцнення Федерації профспілок області об’єдналися два великих профспілкові об’єднання області. Профспілка агропромислового комплексу та споріднене профоб’єднання - профспілка землевпорядників області.

Така консолідація є кроком на шляху до майбутнього переродження профспілки у міцну та впливову громадську організацію, яка зможе в подальшому впливати на суспільно-політичні процеси в країні та бути міцною силою, здатною захистити своїх членів.

 

DSC 8084

 

Символічно, що першими на шлях обєднання стали саме профспілковці агропромислового комплексу, адже їм сьогодні найважче. Село занепадає, реальних кроків щодо його порятунку можновладці не роблять.

На конференції делегати обрали нового голову. Ним став Ігор Самков, заступником – Віктор Грибок.

 

DSC 8107

 

За словами голови ФПО Миколи Шершуна, профспілковці сподіваються, що цей тандем, демонструючи принциповість та виваженість, буде яскравим уособленням того, як досвід та мудрість старшого покоління у поєднанні з молодечим запалом та енергією, проявить нові підходи до профспілкової роботи.

На конференції делегати прийняли Звернення до Президента, Уряду та Верховної Ради України (текст додається) з тим, аби привернути увагу до проблем села та не допустити його повного занепаду.

 

DSC 8100

 

DSC 8091

 

Жанна Арсенічева