Конференція 1

 

 

31 березня 2015 року відбулася V звітно-виборна конференція Київської міської профспілки працівників агропромислового комплексу, в якій взяли участь заступник голови Профспілки працівників агропромислового комплексу України Валерій Шведов, керівники та представники профспілкових організацій підприємств галузі АПК міста Києва.

У роботі конференції також взяли участь і виступили заступник Голови Федерації профспілок України Сергій Кондрюк, голова Київської міської ради профспілок Валентин Мельник.

Про роботу Ради Київської міської профспілки працівників агропромислового комплексу з березня 2010 р. до березня 2015 року та про завдання на наступний період доповіла голова Київської міської профспілки працівників АПК Ольга Лопата, котра також поділилася своїми думками щодо подальшого розвитку організації та профспілкового руху в цілому.

У ході гострого обговорення існуючих проблем і шляхів їх вирішення промовці наголошували на необхідності дотримання трудового законодавства, ліквідації заборгованості із зарплати, забезпеченні належних умов праці та побуту працюючих, мотивації профспілкового членства, оздоровлення працюючих і членів їхніх сімей.

Делегати конференції дали оцінку роботи міської профспілки працівників АПК і внесли свої зауваження та пропозиції щодо подальшої діяльності як міської організації так і профспілкового руху загалом.

Роботу Київської міської профспілки працівників АПК визнано задовільною. Абсолютною більшістю голосів Ольгу Лопату було переобрано на новий термін.

 

 

Управління організаційно-інформаційної роботи,

кадрового забезпечення і загальних питань Міськпрофради

 

P1010776

 

P1010772   P1010821

P1010817  P1010800

 

P1010812

 

 

P1010842