7968 ef5135ae

Змістовністю відзначалася програма семінару-навчання для голів профспілкових організацій та позаштатних інспекторів праці лісового господарства Прикарпаття.

Його організатор – обласна рада галузевої профспілки, яку очолює І.М.Хомишин.

Під час навчання були всебічно обговорені питання про права та обов”язки профспілкових організацій по контролю за станом охорони праці в лісовому господарстві. Йшлося про безумовне дотримання вимог виробничої безпеки, особливо пожежної, в ході проведення лісокультурних та лісогосподарських робіт, об”єктивне розслідування нещасних випадків, виконання відповідних розділів колективних договорів.

Тематика навчання охоплювала також важливі теми правового регулювання діяльності профспілок, дотримання трудового законодавства в нинішніх умовах, інші актуальні проблеми.

У проведенні семінару взяли участь: голова Ради профспілок області І.Є.Басюк, провідні фахівці РПО, державної інспекції праці, Держгірпромнагляду в Івано-Франківській області та управління лісового і мисливського господарства.

Учасники семінару здали відповідні екзамени на предмет засвоєння ними одержаних знань з охорони праці та правового забезпечення.

Інформаційно-аналітичний відділ

Ради профспілок Івано-Франківської області