photo 2023 08 19 15 35 04

На адресу Голови ФПУ Григорія Осового надійшов лист-подяка від Президії Херсонської обласної організації Профспілки працівників державних установ України за допомогу в оздоровленні дітей членів профспілок Херсонщини, родини яких постраждали від підриву Каховської ГЕС.

 

У листі зазначається:

«Бути на передовій військових подій, працювати у Херсонській області, служити у зоні бойових дій, втрати все через підрив Каховської ГЕС і водночас дбати про власних дітей в умовах постійних обстрілів та загрози з боку рф — це велике випробування для наших спілчан, чиї родини виховують маленьких героїв.

photo 2023 08 09 13 06 10

Висловлюємо вдячність за віру в майбутнє, яку ви принесли в життя постражладлих від війни дітей Херсонщини. Ваша робота стала справжньою відповіддю на цей виклик. Це не просто гроші — це подарунок для дітей, вираз солідарності та світло надії, яке горить в серцях членів профспілки Херсонщини. У той же час Ваша підтримка дала можливість батькам спокійно виконувати свої обов'язки, сприяючи відновленню області та наданню допомоги мешканцям. Завдяки вам, їхні діти були в безпеці, оточені увагою та доглядом, що дозволило членам профспілки зосередитися на потрібних справах.

IMG 20230731 111325

Завдяки Вашій допомозі, діти мали можливість відпочити, відновити свої сили, забути про пережиті страхи війни та окупації. Ваша доброта допомогли зробити літо цих дітей щасливим, радісним та незабутнім. Через оздоровлення та освітні заходи діти змогли більше дізнатися про роль профспілок у суспільстві та їхній внесок у поліпшення умов праці та життя працівників. Ми впевнені, що це сприяє формуванню у них соціальної відповідальності та бажанню приєднатися до профспілкового руху в майбутньому.

Більше інформації на сторінках у соціальних мережах:

Instagram: https://www.instagram.com/happylaffcamp/

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100095274234261

TikTok: https://www.tiktok.com/@happylaff.camp?_t=8eeN4x7e7N8&_r=1

Бажаємо вам успіхів у всіх ваших благородних справах та віримо у подальшу співпрацю для блага нашого спільного майбутнього. Нехай ця солідарність буде прекрасним прикладом для нас всіх, і надихає нас робити добро в найважчі часи.

З повагою, вдячністю та невичерпною вірою в людське добро, Голова Херсонської облорганізації Профспілки Людмила Татаринова».

photo 2023 08 19 15 35 12

Пресцентр ФПУ