minregionbud

15 січня 2014 року в Мінрегіоні України відбулася робоча нарада за участі представників ФПУ, радника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Білянського О.М. та фахівців Департаменту стратегії реформування та розвитку житлово-комунального господарства Міністерства щодо врахування пропозицій профспілок в розробленому Мінрегіоном України проекті Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів з метою вдосконалення відносин у сфері житлово-комунальних послуг» з точки зору захисту прав споживачів.

З метою подальшого опрацювання вказаного законопроекту в Мінрегіоні України створено три експертних робочих групи у складі фахівців Мінрегіону України, представників галузевих асоціацій, органів місцевого самоврядування та науковців.

На сьогодні Мінрегіон України збирає та узагальнює зауваження та пропозиції, які надходять від зацікавлених сторін до зазначеного проекту Закону України.

Як повідомив Білянський О.М., пропозиції профспілок є слушними.

Усі надіслані пропозиції будуть розглядатися на засіданнях робочих груп, перше з яких планується провести у лютому ц.р.

Департамент бюджетної політики та

соціального захисту