Про передачу державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль»

borispol 550x400

На звернення керівництва Федерації профспілок України до Міністра  інфраструктури України стосовно передачі в концесію Державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» отримано відповідь першого заступника Міністра - К.О. Єфименка.

За інформацією Міністерства інфраструктури ДП МА «Бориспіль» віднесено до Переліку об’єктів права державної власності, які можуть надаватися в концесію, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2012 р. № 990 «Деякі питання надання в концесію об’єктів державної власності».

З метою інформування трудового колективу щодо подальших дій підприємства у зв’язку з включенням ДП МА «Бориспіль» до переліку об’єктів права державної власності, які можуть надаватися в концесію, у першому кварталі 2013 року під час підведення підсумків виконання колективного договору за 2012 рік керівництвом заплановано повторно здійснити обговорення  даного питання.

Департамент виробничої політики та колективно-договірного регулювання ФПУ

Архiв
<< < Листопад 2017 > >>