k1

В умовах надзвичайної ситуації, пов’язаної з пандемієй коронавірусної хвороби COVID-19, співробітники органів та установ Державної кримінально-виконавчої служби України продовжують щоденно виконувати свої професійні обов’язки, незважаючи на небезпеку для життя та здоров’я. Надзвичайно важливо, в цих умовах,  забезпечити всіх співробітників засобами індивідуального захисту та дезінфікуючими засобами.

Регіональна профспілкова організація Північно-Східного міжрегіонального управління долучилася до вирішення питання забезпечення співробітників органів та установ виконання покарань індивідуальними засобами захисту та закупила 5000 масок, на що було витрачено більше 80 тис. грн. Також, проводиться робота щодо придбання дезінфекторів для рук та дезінфікуючих засобів для поверхонь на суму більше 130 тис. грн. Всі засоби індивідуального захисту та дезінфікуючі засоби направлені до органів та установ виконання покарань Північно-Східного міжрегіонального управління.

k2

«Профспілка не може залишатися осторонь, коли мова йде про загрозу здоров’ю та життю співробітників. Робота по забезпеченню засобами індивідуального захисту буде продовжуватись і надалі, доколи не мине потреба», - зазначив Голова Регіональної профспілки Олег Плеханов.

Олег Плеханов також підкреслив, що Спільним представницьким органом профспілкових організацій ДКВС України, головою якого він являється, направлено лист-звернення до Голів Регіональних профспілкових організацій міжрегіональних управлінь, Голів обласних та первинних профспілкових організацій ДКВС України щодо прийняття активної участі в забезпеченні співробітників деззасобами та захисними масками.

k3

Жанна Надточій,

фахівець з організаційно-масової роботи Регіональної профспілкової організації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції