DSC05922

16 листопада 2013 року у м. Києві на території Республіканського вищого училища фізичної культури відбулася Всеукраїнська спартакіада Профспілки працівників соціальної сфери України.

Цього року у змаганнях взяло участь 7 збірних команд з понад 70 учасниками із Вінницької, Житомирської,  Миколаївської , Тернопільської, Чернівецької, Черкаської областей та м. Києва.

На церемонії відкриття учасників привітали:

- голова Профспілки працівників соціальної сфери України - Тьоткін Володимир Іванович ;

- голова Київської міської організації ФСТ «Спартак» - Петриченко Віктор Павлович ;

- заступник голови Київської міської організації ФСТ «Спартак» та головний суддя спартакіади - Токаренко Іван Олександрович .

Збірні команди областей та м. Києва очолили: Василюк О.В, голова Миколаївської обласної ради Профспілки, Собко Г.І., голова Вінницької обласної ради Профспілки, Шушпан В.П., голова Житомирської обласної ради Профспілки, Ящищак Р.П., голова Тернопільської обласної ради Профспілки, Веселовська Л.В., голова Черкаської обласної ради Профспілки, Мафтуляк О.В., голова Київської міської ради Профспілки, Ступак В.І., голова об’єднаного профкому Міністерства соціальної політики України та Толмачов А.В, завідувач відділу виконавчого апарату Чернівецької обласної ради Профспілки.

Спартакіада проводилась із трьох видів спорту: настільного тенісу, шахів та футзалу.

Першими завершились змагання з настільного тенісу. Серед чоловіків перемогу здобув Горинь Орест Миколайович, член Профспілки, колишній начальник управління праці та зайнятості ГУПСЗН Тернопільської ОДА, другим став Слинько Андрій Миколайович, головний державний інспектор праці Територіальної державної інспекції з питань праці у Черкаській області та третім - Коробейников Андрій Олександрович, підсобний робітник Степівського дитячого будинку-інтернату Миколаївської області. Серед жінок перше місце посіла Турчин Діна Олександрівна, провідний спеціаліст- інформатор управління соціального захисту населення Чортківської РДА Тернопільської областіі, друге місце - Панченко Світлана Василівна, соціальний працівник територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Придніпровського району м. Черкас  та третє - Семеній Олена Леонідівна, провідний спеціаліст управління праці та соціального захисту населення Коростенської РДА Житомирської області. У командному заліку кубок отримала команда Тернопільської обласної організації Профспілки, друге місце посіла команда Черкаської обласної організації Профспілки та третє місце у житомирян.

У змаганнях з шахів перемогу своїй команді приніс Виноградник Володимир Олександрович, головний спеціаліст відділу соціальної, правової роботи та кадрів Центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат Чернівецької області.

Друге місце виборов представник команди Миколаївської обласної організації Профспілки Передельський Віктор Миколайович, завідувач сектором управління виконавчої дирекції ФСС від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Миколаївській області.

Почесне третє місце дісталось учаснику із збірної команди м. Києва Гречині Степану Гнатовичу, електрику спеціалізованого клінічного санаторію «Перемога».

Найбільш інтригуючими стали змагання з футзалу. У цьому виді спорту змагалися шість команд.

Після серії матчів, кожен з яких став справжньою окрасою Спартакіади, перше місце здобула команда Житомирської області, друге – Вінницької, третє – Миколаївської.

За сумою балів з кожного із трьох видів спорту у загальнокомандному заліку призові місця вибороли:

I місце – збірна команда Житомирської обласної організації Профспілки.

II місце – збірна команда Миколаївської обласної організації Профспілки.

III місце – збірна команда Чернівецької обласної організації Профспілки.

За інформацією Центральної Ради Профспілки працівників соціальної сфери України

DSC06037