20200225 152636

25 лютого у рамках проведення Глобальними профспілками акції «Руки геть від українських профспілок!» в Київ прибула місія Міжнародної Конфедерації профспілок на чолі з Генеральним секретарем Європейської конфедерації профспілок Лукою Вісентіні.

Изображение 263

Членів представницької місії, до якої входять керівники низки національних профоб’єднань країн ЄС, зустріли у столичному Будинку профспілок керівництво СПО об’єднань профспілок, очильники всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань.

Изображение 245 

Метою візиту,  як зазначив Генеральний секретар ЄКП Л.Вісентіні, є прояв солідарності українським профспілкам у захисті гідних трудових прав українських працівників. Сьогодні у світі перед будівлями посольств України відбуваються акції солідарності з українськими профспілками.

 Изображение 257

Під час свого перебування в Україні 25-27 лютого 2020 року  члени місії проведуть зустрічі з Міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофієм Миловановим, головою Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галиною Третьяковою, Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Людмилою Денисовою, національним координатором Міжнародної організації праці Сергієм Савчуком, Головою Представництва ЄС в Україні Матті Маасікасом, Головою Ради Федерації роботодавців України Дмитром Олійником.

Изображение 314

Изображение 282

Изображение 240

Изображение 329

Прес-центр ФПУ