IMG 4368

 

Для опрацювання проекту Трудового кодексу України СПО об’єднань профспілок створено робочу групу, засідання якої відбулося сьогодні, 13 лютого.

 

До складу робочої групи увійшли представники репрезентативних всеукраїнських профспілкових об’єднань, які протягом місяця мають внести зауваження та пропозиції до нового трудового законодавства України, напрацювати пакет профспілкових пропозицій та передати їх на затвердження СПО профспілок.

Заступник Голови ФПУ Сергій Українець, під керівництвом якого проходитиме робота групи, акцентував увагу на тому, що на одному з останніх засідань парламентського Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення депутати одноголосно підтримали законопроект про Трудовий кодекс України1658.

 

IMG 4370

 

Раніше саме в такій редакції проект ТК був розглянутий та підтриманий як профспілками, так і роботодавцями.

Наразі триває його доопрацювання та підготовка до внесення на розгляд до сесійної зали Верховної Ради, що за попередніми прогнозами може статися вже у березні ц.р.

Члени робочої групи внесли пропозицію щодо доцільності проведення тематичного «круглого столу» з метою залучення до обговорення проекту ТК широких кіл громадськості, науковців та та представників експертного середовища.

Наступне засідання робочої групи має відбутися наступного тижня.

 

IMG 4364

 

 

Ваші зауваження і пропозиції до законопроекту (№ 1658) просимо надсилати за електронними адресами:


          E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

IMG 4367

 

ІАЦ

 

 

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Ваші зауваження і пропозиції до законопроекту (№ 1658) просимо надсилати за електронними адресами:

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..