1

Як повідомив Голова ФПУ Григорій Осовий, на сьогодні завершила роботу  місія американського благодійного фонду Corus, яка перебувала в Україні на запрошення ФПУ.

Під час свого перебування в Україні на підставі отриманих вражень від відвідання санаторіїв і проведених особистих зустрічей з тимчасово переміщеними особами, які в них проживають,  представники місії переконались  у спроможності санаторно-курортної системи профспілок якісно реалізувати проект.

За підсумками роботи місії з ФПУ узгоджено всі параметри договору  про надання благодійної допомоги тимчасово переміщеним особам, які знаходяться в шести санаторіях Укрпрофоздоровниці.

Визначено категорії , кількість людей , які будуть безоплатно проживати і харчуватися протягом наступних трьох місяців. Цей масштабний Договір  передбачає поетапне фінансування.

Для відповідальної реалізації проекту, будуть розроблені та запроваджені в санаторіях регламентні норми контролю і звітності, проводитимуться вебінари для навчання фахівців, які будуть дотичні до його реалізації.

Далі очікується, що у Вашингтоні в головному офісі  Благодійного фонду договір буде парафовано і за тиждень  гуманітарний Штаб прийматиме рішення про фінансування санаторіїв.

Пресцентр ФПУ