1433599091 angren komir 2 650x410
Позиція Профспілки: питання сплати ЄСВ для вугледобувних підприємств має бути вирішено.
 
Голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрій Зимін направив звернення до відповідних Комітетів Верховної Ради України та Головного науково-експертного управління Верховної Ради України з приводу прискорення розгляду законопроекту «Про врегулювання питань заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску державних підприємств, що належать до сфери управління Міністерства енергетики України з метою відновлення соціальних прав працівників енергетичної галузі»,реєстр. №10415 та надання відповідних висновків до головного Комітету по розгляду даного питання.

Відповідні від зазначених органів законодавчої влади отримані, але питання до цих пір не розглядається головним Комітетом Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

Враховуючи вищевикладене та соціальну значимість даного питання, головою Профспілки направлено звернення до голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, в якому висловлено прохання щодо сприяння проведення засідання Комітету з питань соціальної політик и та захисту прав ветеранів щодо розгляду зазначеного законопроекту.
 

 

Профспілка працівників вугільної промисловості України