90207

Сьогодні профспілковці освітньої галузі, як і усі українці, із завмиранням серця відслідковують ситуацію на фронті, яка є напруженою та увесь час змінюється. Війна триває,та через таку динамічність подій, у військових завжди є певні запити на різного роду техніку.


Саме під час нещодавньої зустрічі голови Закарпатської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Тетяни Повханич із представниками 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади було озвучено, що постійною потребою є дрони, адже коптери є «очима» наших військових.

Як завжди, профспілка освітян намагається реагувати миттєво, і вже за лічені дні після зустрічі, 17 березня 2023 року, представники обласної організації профспілки в особі голови Тетяни Повханич, заступника голови на громадських засадах Юрія Федорчука та голови Мукачівської міської організації профспілки Христини Михайлової в рамках допомоги військовій частині щодо виконання завдань в районах бойового зіткнення передали квадрокоптер DJI Mavic 3 fly more combo.
Потужний, компактний, удосконалений літальний апарат MAVIC для зйомки професіональних відео і фото з висоти до 6 тис. метрів закуплено від усіх спілчан освітньої галузі. Про це повідомила пресслужба Закарпатської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України

Отже, наші бійці матимуть «очі», які чітко бачитимуть ворожі позиції, і ще завзятіше нищитимуть загарбників на полі бою.

Виконуючий обов'язки командира військової частини щиро дякував профспілковцям за регулярну допомогу Збройним Силам України, адже окрім адресної допомоги протягом 2022 року Закарпатській бригаді було спрямовано фінансову підтримку у розмірі 900 000 грн.

Військові захищають нас – ми допомагаємо їм! Разом – до Перемоги!

Слава ЗСУ! Слава Україні!

На фото: профспілка освітян Закарпаття допомогла 128-ій окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді

Пресцентр Закарпатської облпрофради