DSCN5018.JPG до 111 2

Київська обласна організація Профспілки працівників соціальної сфери провела семінар-тренінг для голів первинних профспілкових організацій.

 

Перша частина заходу носила форму навчального семінару, де голова обласної організації В.Завадський та головний бухгалтер Г.Линник обговорили з головами профкомів шляхи покращення профспілкової роботи.

Серед питань, які обговорювалися: аналіз роботи ППО за минулий рік, шляхи покращення діяльності; питання, які розглядалися на форумі КОРП 16.05.2023; Конвенція МОП щодо недопущення дискримінації, насильства та домагань у сфері праці; Закон України «Про колективні договори та угоди»; що потрібно знати про оподаткування благодійної та іншої фінансової допомоги членам профспілки; порядок отримання коштів ППО та звітність про їх використання та інше.

DSCN5013.JPG до 111 2

Ціль другої частини заходу – зняття психологічного навантаження та стресів в період війни. Для цього була запрошена чудовий лектор-психолог, директор навчально-консультаційного центру «SIONAS», керівник Міжнародної громадської організації «Global Transformation» - Філь Г.В. Тема її тренінгу: «Антистрес та управління конфліктами в умовах війни».

Участь в семінарі-тренінгу взяли не лише голови первинних організацій, а і окремі керівники установ соціального захисту, які виявили таке бажання. За відгуками учасників – вони потратили час недаремно, а отримали багато корисної інформації та емоційне піднесення.

DSCN5023.JPG до 111 2

Профспілка працівників соціальної сфери України