IMG 2752

На робочій зустрічі, яка відбулась 19 травня у «малій залі» Запорізької облпрофради, під головуванням голови обласної ради профспілок Віталія Каплія та начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Світлани Жмурко були розглянуті актуальні питання пенсійного забезпечення в області.

У вирішенні всіх завдань дотримання соціальних прав і гарантій найманих працівників в пенсійному страхуванні, формуванні громадської думки дуже важливою є співпраця органів пенсійного фонду та профспілок.

З 2003 року ця взаємодія має системний характер і спирається на укладену Угоду між Головним управлінням Пенсійного фонду в області та обласною радою профспілок.

Але час йде вперед і вимагає її оновлення відповідно до вимог часу з метою подальшого розвитку співпраці у досягненні спільних цілей.

IMG 2734

         19 травня відбулась робоча зустріч представників Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області та Запорізької обласної ради професійних спілок під головуванням начальника Головного управління Світлани Жмурко та голови обласної ради профспілок Віталія Каплія.

Керівник Фонду в області розповіла соціальним партнерам про пріоритетні напрямки у роботі Головного управління, новини пенсійного законодавства, форми обслуговування громадян, сучасні онлайн-сервіси Пенсійного фонду України.

Після виступу Світлана Олексіївна відповіла на численні запитання присутніх.

На завершення очільники сторін соціального партнерства підсумували результати спільної діяльності, визначили основні напрямки подальшої роботи та підписали Регіональну Угоду про співпрацю.

 IMG 2750

 Запорізька обласна рада профспілок