зображення viber 2022 05 02 09 57 55 183

Закарпатською обласною організацією профспілки працівників охорони здоров’я України (голова – член Ради ФПУ Володимир Турок),  її членські організації на потреби Збройних Сил України перераховано понад 1,6 млн. грн., закуплено медикаментів на суму 111 тис. грн. 

Надано допомогу в розміщенні більш  ніж 350 вимушеним переселенцям. Доставлено гуманітарний вантаж, й зокрема, засоби індивідуальної гігієни, миючі, ковдри для вимушено переміщених осіб, які тимчасово проживають у КНП «Солотвинська обласна алергологічна лікарня» Закарпатської обласної ради.

Для військових Збройних Сил України КНП "Закарпатський терцентр екстреної медичної допомоги" Закарпатської обласної ради відправив тактичні аптечки з інструментарієм та медикаментами, 7 медичних автомобілів. Тренери-медики регулярно проводять у Закарпатті в територіальних громадах безкоштовні навчання для всіх бажаючих з надання невідкладної допомоги при надзвичайних ситуаціях. У місцях проживання вимушено переміщених осіб працюють волонтерські медичні пункти з числа закарпатських медиків – сімейних лікарів.

Члени профспілки медиків активно долучилися до збору речей першої необхідності, продуктів харчування та ліків на потреби військовослужбовців та передають їх у зону бойових дій через волонтерські центри.

 Вимушено переміщені особи та військові, що перебувають в області, забезпечені необхідною медичною допомогою, а поранені - лікуванням та цілодобовим доглядом.

зображення viber 2022 05 02 10 00 03 609

Спілчани – медики висловлюють подяку вітчизняним і закордонним волонтерським, благодійним організаціям, які надали медичним закладам Закарпаття допомогу у вигляді медичних засобів, техніки, продуктів харчування, засобів індивідуальної гігієни тощо.

Разом – до Перемоги!

На фото: голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Володимир Турок доставив гуманітарну допомогу.

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради