149268857

 

Шановні колеги!

 

Президія ФПУ своїм рішенням 20 вересня ц.р. дала старт проведенню передплатної кампанії на газету «Профспілкові вісті».

 

Газета – єдине в Україні видання, яке знаходиться на передовому рубежі боротьби і послідовно висвітлює діяльність ФПУ, її членських організацій щодо захисту трудових і соціально-економічних прав і гарантій працівників, сприяє єдності профспілкового руху, представництва й захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілок, яких вони об’єднують, в органах державної влади, інших державних установах та організаціях, в органах місцевого самоврядування, у відносинах з роботодавцями, їх організаціями та об’єднаннями, а також з іншими громадськими об’єднаннями.

Від 2010 року ціна газетного паперу, поліграфічних послуг виросла на 400%, вартість послуг Укрпошти – на 600%, мінімальна заробітна плата – у 3 рази. Незважаючи на це вартість передплати на газету «Профспілкові вісті» не збільшувалася.

На сьогодні газета «Профспілкові вісті» повністю оптимізувала свою господарську діяльність, щоб утримувати «соціально низьку» ціну, її передплата за рік є найдешевшою серед загальнонаціональних періодичних видань. 300 примірників кожного випуску газети надсилається у всі органи державної влади, щоб можновладці і державні службовці знали, що турбує людину праці. Її публікації цитують під час переговорів, як матеріальний доказ порушення трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілок, несправедливого підходу до врегулювання питання профспілкової власності, у вищих службових кабінетах і судових інстанціях.

Покладаю надію, шановні колеги, що ваше відповідальне ставлення до організації проведення передплати на газету «Профспілкові вісті» у всіх первинних профспілкових організаціях дасть можливість донести слово правди до членів профспілок і зберегти єдину в Україні соціальну профспілкову газету, що послідовно висвітлює боротьбу профспілок за законні права та інтереси працівників.

Ви завжди підтримували, і я переконаний, і зараз підтримаєте нашу з вами газету. Розраховую, що спільними зусиллями ми зможе зробити нашу газету більш економічно незалежною, соціально спрямованою і доступною широкій трудовій аудиторії.

       

               Голова ФПУ                                                                                                                                                Г.В.Осовий