IMG 2444

 

Шановні колеги! Підприємство «Профінформ» ФПУ підготувало і випустило друком «ПРОФСПІЛКОВИЙ ДОВІДНИК. Збірник нормативно-правових документів та практичних рекомендацій з профспілкової діяльності».

 

Це - комплект у 2 томах (2 книжки орієнтовним обсягом – 592 та 496 сторінок відповідно). Книги видано у твердій палітурці, на білому офсетному папері загальним накладом біля 2500 примірників.

Довідник призначений для практичного використання в роботі, організації навчання, підвищення кваліфікації, здійсненні правозахисної місії профспілок, у відстоюванні гідності людей праці і мотивації єдності спілчан в одну профспілкову родину.

Профспілковий довідник складається з вступної частини та чотирьох тематичних книг:

  • загальні засади;
  • книга 1 «Організаційно-інформаційна та фінансова робота»;
  • книга 2 «Соціально-економічний захист та колективно-договірна робота»;
  • книга 3 «Охорона праці»;
  • книга 4 «Правовий захист».

Збірник є інтелектуальним продуктом Федерації профспілок України і призначений тільки для службового користування профактивом всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань, які є її членськими організаціями.

«ДОВІДНИК…» Підприємство вже видає та відсилає замовникам і скоро його отримають всі, хто замовляв книги до виходу друком.

Враховуючи значну популярність довідника серед спілчан та ймовірність того, що не всі бажаючі змогли (встигли) скористатися пропозицією «Профінформу» щодо замовлення двохтомника, Підприємство вирішило продовжити прийом замовлень на додатковий тираж «ДОВІДНИКА…».

Орієнтовна ціна – 330 грн. за комплект (із 2 книг).

Замовлення на виготовлення ПРОФСПІЛКОВОГО ДОВІДНИКА приймаються ВИКЛЮЧНО на гарантійних листах (на бланку з печаткою) з обов`язковим зазначенням наступних даних:

1. Повна назва замовника – підприємства, організації, установи; або П.І.Б. та адреса проживання для фізичної особи.

2. Бухгалтерські реквізити для виставлення рахунку-фактури (код ЄДРПОУ, тощо).

3. Кількість замовлених примірників.

4. Гарантія оплати згідно з виставленим рахунком-фактурою.

5. Поштова адреса доставки замовлення (за необхідності доставки) та номер контактного мобільного телефону.

Замовлення приймаються за тел./факс 044-205-76-21, або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Доставка по Україні Укрпоштою чи Новою поштою за рахунок замовника згідно з тарифами операторів доставки.

Додатковий наклад буде надруковано після досягнення тиражу, рентабельного для друку книги.

 

«Профінформ» ФПУ