karantin2

Тема: «Основні дії профспілок щодо захисту життя і здоров’я працівників, запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (Covid-19)».

 

Серед іншого у виданні будуть розглянуті рекомендації щодо запровадження запобіжних заходів розповсюдження COVID-19 на робочих місцях в установах, на виробництві та щодо основних дій профспілок стосовно захисту безпеки і здоров’я працівників під час карантину. А також будуть розміщені зразки документів для здійснення профспілкого контролю за належним захистом життя і здоров’я працівників під час проведення профілактичних та протиепідемічних заходів.

Видання стане в нагоді первинкам та членським організаціям ФПУ у період пандемії та карантинних обмежень.

Пропонуємо замовити додатковий тираж цього випуску Бібліотечки, надіславши гарантійного листа на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. із зазначенням кількості замовлених примірників, адреси куди надсилати продукцію, реквізитів платника для виставлення рахунку, телефону контактної відповідальної особи з приміткою «оплату згідно з виставленим рахунком гарантуємо», на бланку та з печаткою.

·       Вартість одного примірника Бібліотечки - 20 грн.

·       Отримання через відділення «Нової пошти» за рахунок замовника.

·       Замовлення додаткових примірників приймаються до 10.12.2020.

·       Телефон для довідок: (044)-205-7621.

«Профінформ»