А29

2-4 червня у Навчально-методичному центрі Федерації профспілок Чернігівської області під час тренінгу фахівці з інформаційно-комунікаційної роботи профспілкових організації та профоб’єднань зі всієї України отримують нові знання та обмінюються досвідом діяльності. Тренінг організовано  Федерацією профспілок України за сприяння проекту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», що фінансується Урядом Данії

А21

Модератор заходу – керівник прес-центру ФПУ Юрій Работа. Координатор –заступник керівника департаменту міжнародних зв'язків апарату ФПУ Роман Кравчик. З доповідями  та інформацією для учасників тренінгу виступають тренери – провідний експерт Анна Пугачова, журналістка, менеджерка із публічних комунікацій  Марія Доманська, експерт Національної спілки журналістів України, консультант медійних проектів країн Східного партнерства ЄС Сергій Чернявський.

А26

З доповіддю «Про інформаційну політику Федерації профспілок України» виступив Юрій Работа. Дискусію на тему «Нова публічна комунікація: як організації не потонути в морі інформаційного шуму?» провела Марія Доманська, а  на тему «Сучасні виклики для свободи слова та ЗМІ в Україні. Ефективна комунікація організації з традиційними та цифровими медіа» - Сергій Чернявський.

Заплановано також виступ Анни Пугачової з інформацією «Як створити трендове відео: короткий лікбез».

А22

Під час обговорення цих питань відбулась жвава конструктивна дискусія. Пролунали конкретні ділові пропозиції щодо покращення інформаційної та комунікаційної діяльності профспілок на всіх рівнях.

По словам учасників тренінгу, такі заходи допомагають профспілковим фахівцям краще орієнтуватися в інформаційному просторі та більш ефективно використовувати інструменті інформаційно-комунікаційної роботи.

Прес-центр Федерації профспілок України

А23