Flag 2012
Повномасштабна війна, яка розпочалася в Україні 24 лютого ц.р., змусила редакцію газети, за узгодженням з керівництвом Атомпрофспілки, призупинити випуск щотижневика «Атомник України».
Найперше це було пов’язано з неможливістю надрукувати тираж (друкарня повідомила, що обслуговуватимуть лишень урядові замовлення), а також розсилкою друкованої продукції по Україні. Та й потім — ми розуміли, що новини під час війни мають подаватися дуже оперативно, аби не втратити свою актуальність. Щотижнева газета такої змоги не має.
Прес-служба Атомпрофспілки, до складу якої входить колектив газети «Атомник України», зосередила свою увагу на висвітленні інформації, як правило, стислих новин на інтернет-джерелах — Telegram, Viber, Facebook. А також новини щодня оновлюються на сайті Атомпрофспілки. Ця важлива інформаційна робота триватиме й надалі.
Паралельно ми поновлюємо випуск «Атомника України» у електронному вигляді. Поки що газета виходитиме двічі на місяць, згідно з рішенням керівництва та прес-служби Атомпрофспілки.