IMG 20220810 194634

У Міжнародному центрі культури і мистецтв профспілок України «Жовтневий палац» увечері 10 серпня ц.р. відбувся концерт легендарного українського рок-гурту KOZAK SYSTEM.

Ця неймовірна подія зібрала у Дворику МЦКМ не тільки відданих фанатів групи, а й усіх, хто схотів доєднатися до однодумців та разом пережити відчуття єдності, братерства і справжнього патріотизму: всього того, що робить українців непереможними, а у сьогоднішні часи незламними навіть перед навалою російської орди.

IMG 20220810 195415

Патріотизм – це наш генетичний код. І в цьому можна переконатися на подібних концертах. Сьогодні по всій країні ніхто не стоїть осторонь від спільної справи – порятунку рідної держави, в якій ми не тільки живемо і яку любимо, а за подальше існування якої кожен з наших співвітчизників готовий покласти усі сили, душу, а якщо так розпорядиться доля, то й життя. Тому що такі патріоти, як українці, не уявляють свого існування без рідної землі. Ці чесноти кожен, хто народжується на нашій славетній батьківщині, отримує з дитинства: від мами й тата, а також від прикладу борців за свободу, - представників попередніх поколінь українців.

IMG 20220810 193614

Ось і хлопці з  KOZAK SYSTEM  буквально напередодні свого виступу у Києві повернулись з передової, де не тільки давали концерти для захисників України, а привезли нашим воїнам все, що їм необхідно, й на що вдалося зібрати кошти під час останніх виступів гурту як у рідних містах, так і за кордоном.

- На передовій, - каже один із лідерів колективу Іван Леньо, - можна по-справжньому відчути війну. - Але на сьогодні війна пролягла скрізь серця усіх нас. І не треба думати, що ти здатен захистити рідну землю лише на фронті зі зброєю в руках. Сьогодні сила спротиву – це вся Україна.

IMG 20220810 194319

ЗСУ тримають мілітарну оборону, а ще є культурний, гуманітарний фронти, волонтерський рух, інформаційне протистояння. Ці лінії оборони та боротьби з ворогом не менш важливі для порятунку майбутньою кожного з нас.  Від війни не втечеш, наразі це – наша реальність. Час вимагає від кожного знайти своє місце на цій жорстокій війні, тому що ми так створені, що не можемо стояти осторонь. Ми всі маємо робити те, що можемо, щоб росіяни нас боялися. І сьогодні український народ у своїй боротьбі за незалежність єдиний як ніколи, тому що нам випало народитись і жити в часи неймовірного дійства під назвою Перемога українського народу над російською імперією.

IMG 20220810 195232

Дійсно, від такої справи осторонь не лишатиметься ніхто.

Концерт KOZAK SYSTEM  вийшов неймовірно зворушливим та емоційним.

Дякуємо Жовтневому за наданий майданчик просто неба, на якому під час шоу з’явилась як добра звістка веселка, сповіщаючи не тільки про нашу якнайшвидшу Перемогу над ворогом, а символізуючи різнобарвність життя і того, що усіх нас чекає таке ж високе й чудове майбутнє.

Вдячні KOZAK SYSTEM, які зовсім нещодавно відзначили 10-річчя свого утворення. Вітаємо їх з цією красивою датою та бажаємо нескінченних успіхів та нових перемог в усіх починаннях!

IMG 20220810 200027

Як зазначив директор МЦКМ Юрій Бобир, на сьогоднішній час Палац, його співробітники задіяні на трудовому і культурному фронті, дехто з членів трудового колективу боронять Україну в лавах ВСУ, Тероборони.

- Такі концерти зміцнюють дух глядачів, надають непохитну віру у нашу перемогу, - переконаний Ю.Бобир, - тому що мистецтво є унікальним доказом самобутності нашої нації, її неповторності та волелюбності.

IMG 20220810 200520

До завершення літа на сцені Жовтневого відбудеться ще низка патріотичних та благодійних концертів. Це і виступ напередодні Дня Незалежності України Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України імені Павла Вірського, зброєю якого є яскравий український танець. Це і виступ славетного Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки – знаного на весь світ колективу, який у часи війни багато гастролює, даючи численні благодійні концерти, в тому числі і за кордоном, доводячи до людей правду про нашу боротьбу та свободу. А вже на початку вересня на велику сцену МЦКМ вийдуть Олег Скрипка та Національний академічний оркестр народних інструментів України (НАОНІ), які дадуть великий благодійний концерт.

IMG 20220810 193340

Під час благодійних заходів буде відбуватися збір коштів на допомогу армії, дітям, переселенцям. У Жовтневому вважають такі заходи і концерти ще одною можливістю для нашого об’єднання.

Тому щиро запрошуємо! Приходьте та долучайтесь до наближення перемоги над ворогом.

Разом ми непереможні!

IMG 20220810 195140