424643555 364062396373651 1989305618557888555 n
В електронній версії вийшов черговий, перший у 2024 році, випуск видання "Профспілковий вісник" Закарпатської обласної ради профспілок.
В ньому вміщено інформації пресцентру облпрофради про підписання Угоди про співпрацю між службою Держпраці і Закарпатською обласною радою профспілок, участь представників профспілок у відзначенні Дня Соборності України в м. Ужгороді, нагородження голови облорганізації профспілки Закарпатської дирекції АТ "Укрпошта" Ганни Кучак Нагрудним знаком ФПУ "Заслужений працівник профспілок України".
У виданні висвітлюється діяльність обласних організацій галузевих профспілок: охорони здоров'я - про засідання обласного комітету профспілки та навчання профактиву на базі профспілкового санаторію "Карпати", культури - про участь у презентації журналу про відомого закарпатського художника Володимира Микиту.
Надруковано також матеріали про робочу зустріч з питань розвитку фізкультури та спорту голови Закарпатської облпрофради Івана Зелінського з головою Закарпатської обласної організації ВФСТ "Колос" Василем Хмельницьким, участь керівника профспілок нашого краю в урочистому відкритті баскетбольного турніру ветеранів в м.Ужгороді.
У віснику вміщено консультацію про збільшення розміру посадового окладу працівника 1 тарифного розряду Єдиної тарифної сітки з 1 січня 2024 року.
Сергій Баранчиков
пресцентр Закарпатської облпрофради