IMG 20240403 220420 02 09

1 травня 2024 року у Жовтневому палаці відбудеться грандіозний концерт до Дня матері!

Святковий концерт до Дня матері у Міжнародному центрі культури і мистецтв профспілок України має неймовірний склад учасників.

У ньому беруть участь відомі артисти:

Іво Бобул, Ольга Сумська, Павло Зібров, Ауріка Ротару,  Оксана Пекун, Євген Хмара, Одара Хмара, Дмитро Коляденко, Михайло Грицкан, Віталій Борисюк, Тетяна Піскарьова, Влад Булах, Солоха, Андрій Кравченко, Валерій Юрченко, Ніна Мирвода,  Андрій Князь , Андрій Іщенко , Олександр Кварта, Оля Зеленська , Іван Нікітюк,  Гурт « Гетьман», Гурт « Лісапетний батальйон»,  Гурт « Діти Фристайла», Гурт «Il MEN”,  Народний ансамбль танцю « Горлиця»,  Ансамбль сучасного танцю « Майстер- клас», Ансамбль  танцю»Апельсин» порадують вас своїми шлягерами.

Композитор і піаніст-віртуоз Євген Хмара підкорить залу своєю майстерністю.

Епатажний Дмитро Коляденко завжди знає, як та чим здивувати публіку. Михайло Грицкан співає на трьох мовах, а його пісні належать самим різноманітним жанрам.

Також у концерті братимуть участь: Олександр Яременко, Сергій Мироненко, Андрій Князь, Влад Булах, Валерій Юрченко, Олександр Кварта. Перед публікою виступлять ансамбль танцю “Щасливе дитинство”, гурти “Гетьман”, “Фристайл”, “Діти Фристайла”.

Початок – о 18.00

Квитки - тут