4210
В електронній версії вийшов черговий випуск видання "Профспілковий вісник" Закарпатської обласної ради профспілок.
В ньому вміщено інформації пресцентру облпрофради про підписання Меморандуму про співпрацю між Закарпатською ОВА та обласною радою профспілок , чергове засідання постійно діючого навчального семінару голів обласних організацій профспілок, участь голови Закарпатської облпрофради Івана Зелінського у вшануванні у День охорони праці пам'яті загиблих на виробництві.
У виданні також висвітлюється діяльність обласних організацій галузевих профспілок: працівників освіти і науки - про проведення конкурсу дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей-2024", АПК - про засідання Ради облорганізації профспілки, державних установ - про круглий стіл до Всесвітнього дня охорони праці спільно з Управлінням поліції охорони в Закарпатській області та фахівцями Управління інспекційної діяльності в Закарпатській області.
Надруковано також матеріали про перемогу Зразкового художнього колективу України ансамблю танцю "Веселка" Закарпатської обласної ради профспілок у Всеукраїнському конкурсі- фестивалі мистецтв "Зорепад Карпат" в м. Яремче Івано-Франківської області, участь Закарпатської облорганізації ВФСТ "Колос" у проведенні Всеукраїнського турніру з волейболу серед територіальних громад в м. Берегово.
У віснику вміщено привітання голови Закарпатської облпрофради Івана Зелінського з 1 Травня - Днем праці та зі святом Великодня.
Сергій Баранчиков
пресцентр Закарпатської облпрофради