6 chervnya Den zhurnalista Ukrayiny SAJT

Шановні журналісти!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня журналіста, яке вже третій рік доводиться відзначати під час російської воєнної агресії. В таких умовах кожне слово правди донесене журналістом до суспільного загалу є важливим, розвіює ворожі міфи, стає бар’єром для ворожої пропаганди і має високу ціну для пришвидшення нашої Перемоги.

Ми всі щиро вдячні за вашу повсякденну, наполегливу працю, високопрофесійне почуття обов'язку, відданість справі, що здобули широке визнання і шану великої армії читачів і шанувальників вашого таланту. За вашу жертовність у боротьбі за незалежну Україну. Ми низько схиляємо голови вшановуючи тих, хто віддав своє життя за її майбутнє.

Їх героїчний подвиг наповнить незабутніми сторінками літопис нашої держави. На Вас покладена важлива місія – продовжити їх справу, стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своєму народу на благо України. Міцного здоров'я Вам, натхнення, творчих здобутків в ім'я утвердження демократичних принципів у державі і Перемоги.

Нехай і надалі ваше відкрите і щире слово служить правді та істині, утвердженню добра і справедливості, а доля буде прихильною до вас, дарує щастя та здоров'я!

З повагою,

Голова ФПУ Григорій Осовий

За професійні досягнення, принципову позицію та самовіддану працю з висвітлення профспілкової діяльності у ЗМІ в умовах  воєнного часу та з нагоди професійного свята Подякою Голови ФПУ відзначено працівників інформаційних підрозділів та керівників всеукраїнських профспілок і територіальних профоб’єднань - членських організацій ФПУ.

Пресцентр ФПУ