4398f9d24ef881 180724 01

19 липня ц.р. у Києві у Будинку профспілок відбудеться урочистий захід, приурочений до річниці з дня заснування Всеукраїнській профспілці захисників України, спортсменів та працівників сфер.

У ньому візьмуть участь:
- Голова Всеукраїнської профспілки захисників України, спортсменів та працівників сфер Сергій БИЗОВ;
- Голова Федерації профспілок України Григорій ОСОВИЙ;
- Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр ПАВЛЮК;
- Командувач Сил Територіальної оборони ЗСУ Ігор ПЛАХУТА;
- Командувач військ оперативного командування «Північ» Дмитро КРАСИЛЬНИКОВ;
- директори підприємств ДК «Укроборонпром», посли країн, Народні депутати Верховної Ради України, представники Міністерств України та інші.

Під час заходу на знак підтримки та визнання заслуг перед країною наших захисників - військовослужбовців Сухопутних військ ЗСУ та Сил ТРо ЗСУ буде нагороджено відомчими відзнаками за значний внесок у захист нашої країни.

Військовослужбовці-члени Профспілки отримують сертифікати на квартири від Всеукраїнської профспілки захисників України, спортсменів та працівників сфер.

Відбудеться підписання меморандуму про співпрацю між командуванням сухопутних військ, Силами ТРо ЗСУ, благодійними фондами, підприємствами ДК «Укроборонпром» та Всеукраїнською профспілкою захисників України, спортсменів та працівників сфер.

Час проведення: з 11.00 до 12.00

Місце: майдан Незалежності, 2 (зала засідань, 2-й поверх)

Додаткова інформація тел.: +380966715820, ел.пошта Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Контактна особа Каріна НЕЧЕСНЮК

Всеукраїнська профспілка захисників України,

спортсменів та працівників сфер