IMG 20240719 152632

Як ми повідомляли, Крістіан Бек, Керівник департаменту Федерального виконавчого комітету німецької профспілки працівників будівництва та будівельних матеріалів IG BAU на запрошення Профспілки будівельників України відвідав нашу країну з дводенним візитом.

“Для нас, як для західноєвропейських профспілок, важливо, щоб в об'єднаній Європі сильні, вільні профспілки були частиною суспільства і системи. І ми закликаємо вас продовжувати вашу боротьбу за гідні робочі місця, за здорові та безпечні умови праці, за все, що необхідно для гідного життя у повоєнний час”, - зазначив Крістіан Бек. 

Разом з Головою Профспілки Василем Андреєвим він відвідав Навчально-практичний центр неформальної освіти ПРОФБУД, і каже, що радіє з того, що профспілка розробила програму підготовки людей для роботи на будівельних майданчиках. Адже після війни, і навіть раніше, знадобиться багато хороших кваліфікованих людей у будівельному секторі.

“Ми сподіваємось, що ця робота - це робота на перспективу, яка зробить вас, українські профспілки, ще сильнішими”, - підкреслив Крістіан Бек.

Відео звернення - за посиланням:
https://youtu.be/7RkudoGELzc?si=hJuHHenhkPlP0G-b

Пресцентр ФПУ