20220603 145954

3 червня 2022 року у Києві відбулась робоча нарада членів Гуманітарного штабу ФПУ та представників благодійної організації Corus International (США), яка бере активну учать у співпраці з профспілками України у напрямку надання гуманітарної допомоги постраждалим від бойових дій українцям та тимчасово переміщеним особам.

20220603 150040

Перед початком зустрічі гостей зустрів Голова ФПУ Григорій Осовий, який провів ознайомчу екскурсію по Будинку профспілок на Майдані незалежності та розповів про його історію і сучасність, а також привернув увагу до фотоекспозиції, яка ілюструє події Революції Гідності, що відбувались в центрі Києва у 2013-14 рр.

20220603 150358

Григорій Осовий акцентував, що саме у профспілковому Будинку тоді розташовувався революційний штаб, який став центром протестного руху, а отже профспілки в Україні завжди були в авангарді демократичних перетворень.

- Наша організація є незламною і цей дух передається усьому українському суспільству, яке наразі боронить свою країну від ворогів, - підкреслив Г.Осовий.

У ході зустрічі відбувся обмін думками щодо  роботи, яка проводиться спільно з американськими партнерами з надання необхідної допомоги постраждалим внаслідок військової агресії, яку вже 100 днів веде на нашій рідній землі росія. Було окреслено плани на майбутнє.

IMG 20220603 152206

Члени делегації під час свого візиту мають відвідати об’єкти санаторно-курортної інфраструктури профспілок у різних регіонах України, де надається допомога ТПО. Вони подякували керівництву ФПУ за теплий прийом, конструктивну співпрацю та висловили сподівання на її плідне продовження.

У зустрічі взяли участь представники Corus International на чолі з Тамарою Шукакідзе-Демурія, керівництво ФПУ та її членських організацій.

20220603 151457

20220603 151323