286828993 7964921596916004 4308152120911496041 n

У її складі як делегат від працівників України бере участь Голова Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, заступник Голови ФПУ, перший заступник Голови СПО об'єднань профспілок Олександр Шубін.

6 червня він виступив у пленарній сесії Міжнародної Конференції Праці. До цього в Українському хабі громадянського суспільства у Брюсселі відбулася конференція «Захист прав і свобод тимчасово переміщених громадян України, які перебувають на територіях держав-членів ЄС та інших країн», в якій взяли участь голова УС ПГС Олександр Шубін та Координатор Робочої групи з прав людини Ростислав Дзундзя.

Під час конференції були обговорені найбільш актуальні питання захисту українців за кордоном. Зокрема, було зазначено, що станом на травень 2022 року кількість громадян України, які внаслідок російської військової агресії змушені були покинути свої домівки та поїхати за кордон, перевищила 6,5 мільйона осіб.

286854242 7964880386920125 6303033235148519213 n

На Міжнародній Конференції Праці, яка триватиме до 11 червня ц.р., О. Шубін проводить зустрічі з міжнародними партнерами, інформує світову спільному про жахливу війну, її вплив на економіку і працю в країні, регіоні, світі, про взаємодію влади, профспілок, роботодавців, про європейський курс України тощо.

Джерело: