OrAFL2022 LizShuler

Президент AFL-CIO Ліз Шулер була обрана шляхом акламації як перша жінка-лідерка робітничого руху Америки. Вона висловила подяку делегатам з'їзду AFL-CIO. Ось частина її виступу:

  • Ми стратегічно осмислили напрями майбутньої роботи. Так само, як AFL вклала кошти у створення CIO для організації промисловості у 1930-х роках. Сьогодні ми відкриваємо Центр трансформаційного органайзингу – ЦТО.
  • Він стане тим засобом, який прискорить і перетворить енергію цього моменту, щоб перенести наш рух у наступне століття. ЦТО об'єднає найяскравіших організаторів, технологів та дослідників.
  • Ми розроблятимемо, впроваджуватимемо і масштабуватимемо потужні кампанії для безпрецедентного зростання профспілок. Концентруючи ресурси та координуючи дії для досягнення найбільших перемог, CTO використовуватиме потужність всього робочого руху США.
  • Це 13 мільйонів людей у ​​57 профспілках у кожному штаті, у кожному поштовому індексі, у всіх галузях.
  • І ось результат. У найближчі 10 років ми організуємо та збільшимо наш рух більш ніж на 1 мільйон робітників.

Делегати профспілки обрали секретаря-скарбника Фреда Редмонда для служіння нашому руху

Секретар-казначей AFL-CIO Фред Редмонд виступив з промовою на з'їзді AFL-CIO після того, як одноголосно був обраний найвищим афроамериканським керівником в історії американського робітничого руху.

 

Він процитував доктора Мартіна Лютера Кінга-молодшого, який сказав: «Дуга морального всесвіту довга, але вона згинається у бік справедливості». Редмонд заявив: "Я знаю, що це правда, тому що бачу, як усі ми, як рух, працюємо над тим, щоб вигнути її".

 

«Я знаю, що робить робітничий рух», - продовжив він. «Він приводить маргіналів з узбіччя. Він приносить повагу до тих, кого не поважають. Він дозволяє людям збиратися разом та колективно домовлятися про своє майбутнє. Давайте продовжувати згинати цю дугу у бік справедливості».