311568816 479144710912929 6881855358360082463 n
Відбулась чергова онлайн-нарада по спільній проєктній роботі «GERMAN – POLISH - UKRAINIAN SOCIETIES FOR COOPERATION».

Під час заходів відбулась презентація тематичних флаєрів проєкту «Гідна праця – як там, так і тут», та запис підкастів з учасниками Конгресу Профспілки IG BAU.
У ході наради сторони обговорили організаційні питання чергового проєктного заходу 08 листопада в м. Краків (Польща), за участю представників Профспілки IG BAU та питання для обговорення серед учасників: соціальне страхування від нещасних випадків; діяльність виробничих рад у Німеччині та ін.

311468054 479144684246265 7158041308318397080 n

У онлайн-нараді взяли участь: Thomas Hentschel, Ileana Pfingstgräf-Borsos; Kateryna Danilova - Europäischer Verein für Wanderarbeiterfragen e.V. (EVW); Yana Stepaniuk; IG Bauen-Agrar-Umwelt (IG BAU); Василь Андреєв, Голова Профспілки будівельників України, Олег Борисов, Заступник Голови, експерт; Марія Купріс, Радник з Міжнародних питань; Agata Żuraw - Polskie Stowarzyszenie Pracowników Migracyjnych.
Мета проєкту: створити діалогову платформу для профспілок, яка сприяє культурній інтеграції мігрантів у приймаючих країнах і захищає гідні умови праці трудових мігрантів.

311432388 479144714246262 2538718192908278435 n

Проєкт співфінансується: Civil Society Cooperation; Auswärtiges Amt (Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини).
Джерело: