Фото СТД.1

Голова Федерації профспілок Республіки Казахстан Сатибалди Даулеталін звернувся листом до Голови ФПУ Григорія Осового:

 

«Шановний брате, Григорію Васильовичу!

Від імені Федерації профспілок Республіки Казахстан та від себе особисто дозвольте привітати Вас з обранням на посаду віце-президента МКП та висловити Вам щиру подяку за підтримку та допомогу у відновленні членства Федерації профспілок РК у МКП, за розуміння, солідарність та єдність у справі захисту прав трудящих.

Ми високо цінуємо партнерські стосунки та взаєморозуміння, що склалися між нами, а також сподіваємося на подальшу плідну співпрацю на благо розвитку профспілкового руху наших країн. Наша спільна мета – забезпечення гідної праці, соціальної справедливості для працівників, і ми докладемо всіх зусиль для її досягнення спільно з міжнародним профспілковим рухом.

Бажаємо Вам успіхів у роботі та досягнення поставлених цілей у захисті інтересів Людини Праці!»

 

Як ми повідомляли, на 5-му Всесвітньому конгресі Міжнародної конфедерації профспілок (МКП), Голову ФПУ Григорія Осового вперше було обрано членом Виконкому МКП, що відкриває нові можливості для посилення впливу та підвищення ролі ФПУ в міжнародному профспілковому русі.

Зокрема, ФПУ отримала можливість використовувати експертний потенціал ЄКП при оцінці законодавчих актів, які Україна прийматиме, адаптуючи своє законодавства до європейського і набуття повного членства в ЄС.

 

Пресцентр ФПУ