321248109 651235350029787 3373597147676304597 n
Щосереди біля посольства РФ у Стокгольмі організовуються протести за підтримки профспілок. Сьогодні маніфестацію приймала представниця українських профспілок Іванна Храпко.
 
Під час перебування з навчальним візитом в Швеції делегація Профспілки відвідала Раду соціального діалогу Швеції, а також міську раду Стокгольму. Ульріха Нільсон, представниця Ради соціального діалогу Швеції, розповіла про про місію Ради та про інструменти підтримки вирішення питань профспілками та роботодавцями в урядовій площині.
Заступниця голови Профспілки, Наталія Шарапа, в свою чергу, окреслила роботу Профспілки в сфері соціального діалогу та співпраці з Національною тристоронньою радою, а Ольга Петроє, директорка Лабораторії соціального діалогу Профспілки, поділилась основними напрямками роботи та активностями, які проводяться в рамках діяльності Лабораторії щодо посилення соціального діалогу.
Також, під час візиту до міської ради Стокгольму з учасниками делегації зустрівся Ларс Стрьомгрен, заступник міського голови, керівник транспортного департаменту. Ларс розповів учасникам про особливості роботи міської ради Стокгольму та процесу прийняття рішень. Також, варто наголосити, що регіональною владою Стокгольма прийнято рішення про безкоштовний проїзд у міському транспорті для українців.
Детальніше про роботу Ради соціального діалогу Швеції можна ознайомитись за посиланням: https://partsradet.se/om-oss/om-partsradet/