arton26567 b6a30

У новому звіті Міжнародної конфедерації профспілок (МКП) висвітлено успішні стратегії профспілок у боротьбі за підвищення прожиткового мінімуму.

Спираючись на дані кампанії МКП "Світ потребує підвищення заробітної плати", у звіті розглядається тактика, застосована профспілками у восьми країнах, щоб домогтися підвищення мінімальної заробітної плати на належному національному рівні.

Успішні стратегії, описані у звіті, включають

- Громадські кампанії.

- Страйки на підприємствах.

- Збір доказів, у тому числі про вартість життя, для підтримки своєї позиції під час національних переговорів щодо заробітної плати.

- Використання міжнародних трудових стандартів для підтримки підвищення мінімальної заробітної плати.

Звіт містить практичні приклади того, як підвищення мінімальної заробітної плати може доповнювати та підтримувати колективні переговори щодо заробітної плати.

Оуен Тюдор, заступник Генерального секретаря МКП, підкреслив: "Ця доповідь виходить у критичний час, оскільки заробітна плата стагнує і не встигає за зростанням ВВП або продуктивності праці, в той час як зростаюча інфляція різко знижує реальну вартість заробітної плати працівників і ставить під загрозу їхні засоби до існування.

Працівники в усьому світі заслуговують на підвищення заробітної плати, і профспілки в усьому світі перебувають в авангарді зусиль, спрямованих на підвищення заробітної плати та поліпшення умов праці".

Міжнародна конфедерація профспілок (МКП) представляє 200 мільйонів членів 338 членських організацій у 168 країнах і територіях.

За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до прес-служби МКП за телефоном +32 2 224 02 53 або електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Джерело:

https://www.ituc-csi.org/unions-winning-pay-rises?lang=en