347078470 913783543240468 4080013763546507195 n
У ПМГУ завжди приділяли багато уваги роботі з молоддю. І зробили висновок: щоб ця робота була ефективною, нею мають опікуватися, в першу чергу, самі молоді члени Профспілки. За таким принципом діяли і в ПО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», підтримавши відродження молодіжної організації у складі первинки.

Дівчата і хлопці, що стали рушійною силою процесу, як працюють на підприємстві, так і навчаються, здобуваючи освіту в Державному університеті економіки та технологій і двох його фахових коледжах – «Політехніка» й металургійному (профосередки цих навчальних закладів входять до складу ПО ПМГУ АМКР). Головою організації обрали студентку ДУЕТ Олександру Горяєву. Наш колега Віктор Білик – начальник відділу інформації ПО ПМГУ «АрселорМіттал Кривий Ріг» поспілкувався з молодіжною лідеркою. От що вона розповіла:
– Я зараз закінчую четвертий курс за спеціальністю «металургія». Далі планую піти у магістратуру, а потім – працювати на «АрселорМіттал Кривий Ріг». Було б дуже добре, якби мене взяли в службу охорони праці. Моя мрія – займатися саме цією справою, сприяти тому, щоб металургійне виробництво стало більш безпечним для людей, які там працюють.
У лавах ПМГУ я звідтоді, як вступила до університету. І вже переконалася на власному досвіді, що перебування в Профспілці може бути цікавим для молоді. Важливо, щоб це розуміли й інші.

Профспілка металургів і гірників України