06

10 липня 2014 року Молодіжна рада Профспілки працівників зв’язку України проводила своє засідання та одночасно після нього пройшов навчальний семінар для молодих профспілковців.

У засіданні взяли участь члени Молодіжної ради, голова профспілки Стародуб М.М, голови об’єднаних профспілкових організацій галузі.

Під час розгляду питань порядку денного Молодіжна рада Профспілки працівників зв’язку оголосила конкурс на розробку кращої символіки та логотипу Молодіжної ради, а також затвердила план заходів на II півріччя 2014 року.

Також відбулася жвава дискусія з керівництвом Профспілки. Молоді профспілкові лідери поставили багато актуальних питань щодо перспектив розвитку галузі та участь у цих процесах профспілкових організацій.

Вичерпну інформацію про стан соціально-економічного захисту працівників провідних підприємств галузі надали голови об’єднаних профспілкових організацій та відповіли на питання молоді.

07

Після обіду на молодих профспілкових лідерів чекав інтерактивний навчальний семінар-тренінг «Мотивація профспілкового членства та залучення молоді до профспілок», який провів головний спеціаліст департаменту розвитку профспілкового руху апарату ФПУ Володимир Майданюк.

У ході тренінгу члени Молодіжної ради Профспілки працівників зв’язку оволоділи теоретичними аспектами мотивації профспілкового членства, а також під час практичної роботи в малих групах визначили основні повноваження, які сьогодні необхідні профспілковій молоді для ефективної реалізації молодіжної політики у Профспілці.

08

Департамент розвитку